Cukier brązowy MARRON jest doskonałym dodatkiem do wielu napojów i potraw, nadaje im charakterystyczny, wyraźny aromat. Idealny do słodzenia gorącej herbaty, czekolady, kakao, bitej śmietany, polew, lukrów oraz sosów. Wspaniale komponuje się z napojami orzeźwiającymi i drinkami. Znakomicie podkreśla smak tortów, kremów i ciast.

   


Cukier brązowy MARRON dzięki zwiększonej zawartości melasy z trzciny cukrowej nadaje potrawom i napojom głęboki smak i wyraźny aromat, a poprzez zawarte w nim substancje odżywcze wzbogaca codzienną dietę.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1688 kJ - 397 kcal
Białko 0,1 g
Węglowodany 99,2 g
Tłuszcz 0 g

 

Produkt dostępny w opakowaniach 500 g

 
Masz pytania? - skontaktuj się z nami.